Vi som jobbar här

The invidia solutions team

eddie

VD / art director

Eddie är kreativiteten personifierad och är den som med stor omsorg tar hand om design och utveckling av våra projekt. Han drivs ständigt av att utveckla och verklighetsförankra de idéer som konstant flödar i hans tankar. Eddie har gedigna kunskaper inom de flesta grafiska program som och har under årens lopp aldrig sagt nej till en kreativ utmaning.

sara

copy writer / sale manager

Sara är Eddies högra hand gällande text och är också den som har hand om en stor del av kundkontakterna mellan Sverige och Spanien.

rita

administration

Rita sköter de administrativa och ekonomiska bitarna. De är också hon som har hand om kontakterna i Spanien gällande myndigheter, regelverk och byråkrati.

Valentina

Designer

Valentina är utbildad scenograf och en mästare på att skapa kreativa miljöer i mer fysisk form. Hennes styrka är att se möjligheterna i det mesta som finns runt omkring oss och hon har ex gedigen kunskap i att bygga möbler av recyclat material som används både i vårt showroom och i vår kontorsmiljö. Dessa produkter är även till salu.

h3>Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder er som kund en komplett lösning för att på bästa vis marknadsföra ert företag utåt. Vi värderar att ha en personlig kontakt med kunden från start till mål och vårt mantra är ”perfektion”. Tillsammans med dig hittar vi rätt nyckel då dörrarna utåt är många.


Invidia solutions SL
Plaça de la Revolució de Setembre de 1868
08012 BARCELONA
info@invidiasolutions.es
(+34) 935 25 68 18

Säg Hej